+36-30-824-9273 info@masszazsfehervar.hu

Mire jó a Bambusz Masszázs?

A bambusz jótékony hatásainak ismerete évezredekre nyúlik vissza, csak hazánkba még mindig lassan jutnak el a keletiek ősi csodafegyverei, köztük a bambuszmasszázs.

A keletről származó, bambuszhengerrel végzett masszázs egy erőteljes masszázstechnika, melynek célja a kötőszövet erősítése és reaktiválása, nyiroktisztítás, valamint a tökéletes relaxációs szint elérése. A masszázs nemcsak a fizikai állapotra van pozitív hatással, de mentális kikapcsolódást is biztosít.

Ideális férfiaknak (különösen sportembereknek, mert stimulálja az izomidegek pontjait, ezáltal növeli a masszázs relaxáló és nyugtató hatásait), és nőknek (különösen cellulit kezelésre, mind ödéma és fibrózis esetén, mivel a masszázs felerősíti a tisztító és a reaktiváló tulajdonságokat).

A nyiroktisztító hatás a reflexológia jótékony hatásaival keveredik, stimulálja mind a vér- és a nyirokkeringést, és egy általános jóérzést hoz létre, ami végig terjed az egész testen és kihat a lélekre is.

A bambusz masszázs során minden testrészre meghatározott méretű bambusz rudakat használnak, a megfelelő nyomás érdekében. A hengeres bambuszszárak mozgatása energetizálja a test egészét.Nem csak a felületi izmokat, hanem a mélyebben fekvőeket is csodálatosan meg lehet vele dolgozni. A kritikus helyeken, – mint a comb, fenék, has -, az erőteljes masszázs hatására ragyogó cellulit- kezelő módszer. Exkluzív masszázstechnika, melynek célja a relaxáció, a reaktiválás, a nyugtató és nyiroktisztító hatás elérése. A mély masszázs a bőrszövet mellett az izmokat is érinti, így a keringés serkentése mellett alapos méregtelenítő hatása van. A bambusz finom görgése, lágy simítása a sejtek aktiválásával a szöveteket élettelibbé varázsolja, felgyorsítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert.

Milyen hatást váltunk ki bambusz masszázzsal?

  • nyugtat, feltölt energiával
  • élénkíti az anyagcserét, fájdalmat csillapít (különösen fej-, nyak- és háti problémák esetén)
  • megtisztítja a nyirokrendszert
  • oldja a koncentrációs zavarokat, a stresszt