+36-30-824-9273 info@masszazsfehervar.hu

Fiatalító arcmasszázs

Jótékony hatásai:

Az arcmasszázs segítségével felfrissül a szervezet működése, simább lesz a bőr, a pórusok tisztulnak. Normalizálódik a sejtek hidratációja, javul a szövetek rugalmassága és a mélyebb ráncok is veszítenek az erősségükből. Jó hatással van a kezelés a szemek alatti sötét bőrre is, a masszázstól általánosan pihentté, nyugodttá és fiatalossá válik az arcunk.

A masszázs hatására javul a bőrsejtek tápanyag-utánpótlása, ettől teltebb és rugalmasabb lesz a kezelt terület. Az egyes pontok stimulálásával felszabadulnak azok a részek, amelyeken a masszázs hatására a méreganyagok távozhatnak a szövetek közül. A nyirokrendszer működésének javulásával erősödik az immunrendszer, ezzel nemcsak az általános állapotunk, de az arcbőr ellenálló képessége is javul.

Mint minden masszázs, a fiatalító arcmasszázs is segíti a relaxációt, a teljes ellazulást. A mély légzés fokozódik, az általános jó érzés következtében pedig „boldogság hormonok” szabadulnak fel, a szervezet ugyanis endorfint kezd termelni. Közvetetten még a hormonháztartásunkra is remek hatást gyakorol a fiatalító arcmasszázs.

A bőr állapota már az első kezelés után látványosan javul. Bársonyos és selymes lesz, a masszázs hatására a felső, elhalt hámrétegtől megszabadulunk

Az arcmasszázs tehát nemcsak az arc szépségére gyakorol kedvező hatást, az egész testünk és lelkünk élvezi a fiatalító kényeztetést. A rohanó hétköznapokban enyhíti a szorongást és a feszültséget, valamint segít a gyors relaxációban.

További jótékony hatásai:

  • Javul a hám ellenálló képessége
  • Felgyorsulnak a kötőszövet élettani folyamatai, fokozódik a sejtek, a rostok képződése- lassítja az öregedést
  • Egyenletessé teszi a mirigyek működését, így az általuk termelt váladék gyorsabban távozik
  • Csökken a mitesszerképződés
  • A bőr hőmérsékletének emelkedése javítja a tápanyagok felszívódását
  • Rendszeres masszázs megváltoztatja a zsírszövet eloszlását, mennyiségük csökken.